Holandská značka Little Dutch, ktorá je na slovenskom trhu s detskými hračkami a potrebami už niekoľko rokov, prišla aj tento rok s novinkami, ktoré by sme vám chceli predstaviť v tomto článku.
Ako už býva pri tejto značke zvykom, nezakladá si iba na kráse hračiek, ale aj na ich udržateľnosti, bezpečnosti či funkčnosti. Netreba zabúdať, že sa týchto vlastností drží aj pri výrobe všetkých detských potrieb a doplnkov, ktoré má vo svojej ponuke a môžete ich nájsť aj v našom eshope. Každá jedna hračka z dielne Little Dutch podporuje tvorivosť v každej fáze vývoja a rastu našich detí.

Noemova archa Little Dutch

Hračka Noemova archa obsahuje dokopy 25 dielov – okrem samotnej lode aj 2 postavičky – s Noemom sa totiž na lodi nachádza aj jeho manželka, ale nemôžeme zabudnúť ani na 11 druhov zvieratiek, ktoré sa na lodi nachádzajú, a to rovno v pároch. Aj tento kúsok je vyrobený z kvalitného dreva a dvere archy sa dajú jednoducho otvoriť. Rovnako aj paluba, ktorú dokáže dieťa ľahko dvihnúť, aby si zvieratka mohli nastúpiť. Hračka je vhodná pre deti od 18tich mesiacov.

Mladšie deti sa vďaka nej môžu trénovať v rozpoznávaní zvierat, v  priraďovaní rovnakých zvieratiek k sebe, no a v neposlednom rade si vďaka nej môžu zlepšovať aj rečové schopnosti slovnú zásobu.
Staršie deti sa vďaka nej môžu zoznámiť s ďalším biblickým príbehom – v ponuke značky Little Dutch je už niekoľko rokov aj Betlehém, ktorý má predovšetkým pred Vianocami každý rok veľký úspech. Alebo si môžu rozvíjať svoju predstavivosť a vytvoriť si svoj vlastný príbeh plný zvieracích kamarátov.

Ako už býva pri značke Little Dutch zvykom, všetky hračky so sebou ladia, deti ich môžu spoločne spájať, a ak máte doma napríklad vláčikovú ZOO, táto rozkošná archa istotne prichýli aj zvieratká z nej. Všetky hračky od tejto značky sa totiž dajú perfektne kombinovať, aby si ich vaše deti mohli vychutnávať čo najdlhšie. Práve vďaka tomu si môže vaše dieťa rozvíjať fantáziu a kreativitu, no a v neposlednom rade aj svoje vlastné emócie.
Tak nech sa páči, poďme všetci na palubu! Nastupovať!

Čajový set Little Dutch

Dáš si čaj? Klasická otázka, ktorú vám s radosťou položí vaše dieťa, keď sa dostane do veku, v ktorom ho baví hrať sa na „niečo“. Deti milujú kopírovať správanie nás dospelých a v  tomto prípade si s vami s radosťou urobia párty pri šálke kvalitného čaju. A nikomu z vás nebude isto vadiť, že je to čajový set z dreva.

 

Roztomilý čajový set obsahuje dve čajové šálky, dve podšálky, drevenú tácku na servírovanie, kanvičku s pokrievkou a dokonca aj malú kanvičku na mlieko. Na dochutenie nemôže chýbať plátok citróna a lístoček mäty, ktoré čarovnú atmosféru čajovej párty ešte viac dotvoria. Aj keď je táto čajová sada určená iba na hru a nie na pitie ozajstného čaju, je vyrobená z kvalitných drevených materiálov a farieb na báze vody.

Tak na aký čaj máte chuť?
Zelený, mätový alebo ovocný?


Nové témy a farebné kombinácie

Ak patríte k rovnakým fanúšikom Little Dutch ako my, tak ste si istotne všimli, že značka prináša každý rok na trh novú tému a kolekciu textílií. Rovnako je tomu aj tento rok. Motívy, vzory a farby všetkých kolekcií má dôkladne premyslené tak, aby spoločne vytvárali v detských izbách a našich domovoch teplo a prostredie, ktoré zaručuje hodiny veselého hrania.