Už je to nejaký ten piatok, čo som napísala posledný článok… Priznávam, to predvianočné obdobie bolo vcelku náročné. Ale je tu Nový rok a s ním čistá hlava, nové výzvy a smelé plány. Tak poďme na to.

V januári je to presne rok, kedy sa začal črtať reálnejší obraz Miniloveu – na výstave hračiek v Norimbergu. O 2 týždne sa tam chystáme znovu poobzerať všetky možné novinky, aby sme Vám mohli opäť priniesť niečo pekné a kvalitné, niečo, čo nenájdete v každom hračkárstve. No a okrem toho sa nám už teraz črtajú dve krásne spolupráce, z ktorých mám nesmiernu radosť. Nechcem ešte prezradiť všetko, ale určite sa máte na čo tešiť.

Na jar spúšťame predaj drevených odrážadiel pre všetkých malých závodníkov – perfektná značka od našich českých susedov, ktorej dizajn a kvalita Vás určite dostane. Náš Paťko už má jedno doma a hneď, ako sa umúdri počasie, ideme ho otestovať aj von.

V hľadáčiku nám už dlhšiu dobu svieti aj jedna štýlová značka z Holandska, takže ak naše stretnutie v Norimbergu dopadne dobre, môžete sa tešiť na krásne drevené hudobné nástroje, autíčka, vláčiky, montessori hračky a pod… A všetko v jemných pastelových farbách. Nechajte sa prekvapiť. Tiež postupne rozširujeme sortiment ručne vyrábaných krásnych drevených hračiek Ciao Bambino. Takže na svoje si prídu tak dievčatá, ako aj chlapci a v neposlednom rade tiež maminky  🙂 .

No a už dlhšiu dobu poškuľujem aj po nejakých pekných hryzátkach, hrkálkach hračkách z prírodných materiálov pre našich najmenších. Priznávam, nie je to už úplne moja parketa, takže ak máte nejaké nápady a návrhy, čo by ste u nás radi videli, sem s nimi… Budem Vám vďačná za pomoc.

Posledný rok sa u nás niesol celý v znamení veľkých zmien – Sárka nastúpila do školy, Paťko do škôlky a ja do práce. Myslím, že sme to všetko ustáli vcelku obstojne, ale predsa len dúfam, že tento rok bude o kúsok pohodovejší… Že Sárka už nebude riešiť, prečo za ňu nemôžem napísať úlohu, že Paťko už nebude každé ráno opakovať, že chce so mnou radšej ostať doma a že ja sa naučím nebrať si každú jednu pripomienku až tak veľmi osobne 🙂 . No, hovorím: smelé plány, uvidíme dokedy nám to vydrží.