Pamätáte si na február, keď sme na blog pridali článok o značke Maileg – o myškách v roztomilých zápalkových krabičkách? Tentokrát by sme vám chceli priblížiť pár noviniek, ale skôr ako sa k tomu dostaneme, chceme vám poradiť s čím začať, ak čarovný svet Maileg ešte iba objavujete.

Svet malých myšiek

Malé rozkošné myšky v zápalkovej škatuľke sú pre značku Maileg ikonické. Samotní tvorcovia ich vnímajú ako svoje ambasádorky a nie jeden milovník tejto značky začína svoju rozprávkovú cestu práve s nimi. Vybrať si môžete z niekoľkých veľkostí a tém. Prečo žijú myšky v krabičkách? Pretože sú skladné a ľahké na prenášanie, a tak si deti môžu zobrať svojich malých kamarátov so sebou aj na výlety, aby spoločne zažili mnohé dobrodružstvá.

 

Ak majú vaše deti radi svet pricnov a princezien, tak im určite učarujú myšky s týmto titulom 🙂 Napríklad taká Myška princezná vo svojich krásnych ružových šatách a rozkošnej korunke na hlave očarí každú malú princeznú.

Všetkých milovníkov autíčok by mohla zaujať Myška so žltým autom a garážou. Set tvorí drevená garáž, žlté kovové auto, myšiak a šnúrka na ťahanie. Retro dizajn autíčka nie je náhodný, značka Maileg má všetko premyslené do najmenších detailov. Niektoré časti sú ručne maľované, a práve to im dodáva šmrnc.

Ak sa radi túlate po horách, tak zoberte na vrchol kopca aj Myšku turistku. Je to veľká sestra a ako správny vášnivý cestovateľ Vás bude so spacákom na chrbte sprevádzať každej túre.

Cez leto pribudli do ponuky aj novinky

Ak patríte medzi dobrodruhov, ktorým by učarovala myška turistka a ste tí, ktorí sa neváhajú zbaliť a vybehnúť do kempov, tak by vaše deti mohlo potešiť aj Camper stan pre myšky. Ten má výšku 19 cm a súčasťou balenia je tiež pohodlný matrac a teplá prikrývka. Pri kempovaní by nemal nikomu chýbať aj kvalitný lampáš a platí to aj pri myškách, preto ho u nás nájdete hneď v dvoch farbách – červenej a modrej. Lampášik vďaka baterke môže reálne svietiť, preto nikdy nezabudnite zhasnúť, keď sa vaše myšky rozhodnú ísť spať.

Ak radšej oddychujete na pláži alebo pri jazere, tak malým myškám môžete dopriať pohodu aj na nafukovačke s plávajúcim kolesom. Vybrať si môžete z troch rôznych vzorov – červené bodky, farebné bodky alebo kvietky.

No a ako to už býva, po poriadnych výletoch je zväčša chladnička prázdna – čo je neraz krutou realitou aj u myšacích kamarátov. Preto sme do ponuky zaradili aj Box s potravinami. Ten obsahuje všetko jedlo, ktoré každá malá myška potrebuje. Nájdete v ňom majonézu v tube, krabicu mlieka, med, salámu, 4 nanuky, vajíčka z voľného výbehu, 2 plechovky sódy a syr. Niektoré drobné potraviny môžete pokojne skladovať aj v bielej chladničke, ktorá by mala byť súčasťou každej domácnosti a domčeka.

No a keď spomínam domček, tak v ponuke nájdete aj domček pre všetky Maileg myšky vašej domácnosti a ich kamarátov, ktorý je v minimalistickom dizajne a zamilujú si ho nielen Vaše deti. Drevený domček Maileg Vám príde v rozloženom stave a jeho rozmery sú 80 x 40 x 72 cm.

 

Čo značka Maileg chystá na zimnú sezónu?

My sme už videli, čo značka Maileg chystá na zimnú sezónu 2021/2022 a musíme vám povedať, že sa všetci máme na čo tešiť! Ak ste zachytili ich minuloročnú kolekciu, tak už viete, že si tvorcovia značky dávajú záležať aj na Vianociach a chcú nám všetkým domov priniesť troche viac pohodovej atmosféry v podobe roztomilých ozdôb.
Aj tento rok sa môžeme tešiť na obrúsky, ktoré môžu byť súčasťou Štedrej večere, rovnako nezabudli ani na balenie darčekov, takže pred Vianocami nájdete aj v našej ponuke krásne papiere na balenie. Rovnako sa môžete tešiť aj na rôzne kovové ozdôbky, ktoré sú vyrobené tak kvalitne, že ich naozaj budú môcť dediť aj vaše deti a môžu sa z nich stať rodinné vianočné poklady.

Verte nám, mi sa už Vianoc nevieme dočkať, tak sme vás chceli aspoň takto jemne naladiť. No nezabúdajme, že je stále leto, a tak si ho bežte užiť poriadnymi dúškami s vašimi deťmi a ich myšacími kamarátmi…