Hľadáte jedinečný darček, ktorý bude mať aj veľkú emocionálnu hodnotu? Darujte personalizovaný šperk! Viete, že u nás v eshope nájdete veľké množstvo personalizovaných darčekov. My vieme, aké náročné niekedy býva nájsť originálny darček, ktorý bude obdarovanému pripomínať špeciálnu príležitosť, pri ktorej darček dostal. Alebo mu možno bude dlhé roky pripomínať práve človeka, ktorý mu personalizovaný šperk daroval. Chceli by ste aj vy niekomu darovať niečo naozaj výnimočné?
Radi vám pomôžeme splniť túto neľahkú úlohu! Či už hľadáte vhodný darček ku krstu, k prvému svätému prijímaniu alebo k inej špeciálnej príležitosti, personalizované náhrdelníky budú výborným darčekom.

Personalizované šperky ku krstu

Holubica, anjel, kríž alebo ryba sú motívy, ktoré naši zákazníci najviac vyberajú k špeciálnym príležitostiam ako narodenie bábätka, krst či prvé sväté prijímanie. Vyberať si môžete z troch rôznych farieb – zlatej, rose gold alebo striebornej. Ak ma obdarovaný vlastnú retiazku, môžeme vám vyrobiť iba prívesok. A a ak nemá, tak vyberte verziu s retiazkou. Máme ich v dvoch dĺžkach 40 a 50 centimetrov.
Na oválny prívesok môžete nechať vygravírovať meno alebo aj špeciálny dátum. Každé písmo, ktoré na gravírovanie používame je nadčasové a ľahko čitateľné, nemusíte sa preto obávať, že by bol prívesok nečitateľný. V prípade záujmu vieme krátky odkaz (od babky, od dedka) vygravírovať aj na zadnú stranu.
Modul s produktami

Personalizované šperky k narodeninám a iným príležitostiam

Okrem personalizovaných príveskov a príveskov s retiazkou u nás nájdete aj dvojitú retiazku s kamienkom. Vhodné sú napríklad k narodeninám a naši zákazníci ich väčšinou vyberajú pre dospelých oslávencov. Máme ich v dvoch farebných prevedeniach – zlatej a rose gold. Na dvojité retiazky je možné vygravírovať iba jednu iniciálku, ale vieme, že niekedy aj jedno písmeno vie naznačiť viac ako tisíc slov!

Samozrejme, ak chcete toho “povedať” viac, stále si môžete vybrať oválne prívesky, v troch farebných verziách, na ktoré môžete dať vygravírovať iba meno alebo symbol sŕdc, ku ktorému vieme pridať aj mená dvoch osôb. Symbolom nekonečnej lásky nemusí byť iba srdiečko, ak chcete niečo nevšednejšie vyberte si symbol nekonečna.

 

Ako sa o personalizované šperky starať?

Keďže sú to šperky pre naozaj špeciálne príležitosti, každý chce, aby mu vydržali čo najdlhšie. Práve preto vám odporúčame sa o tieto personalizované darčeky pravidelne starať. Pred spánkom by sa mal šperk odložiť, aby robil radosť a pripomínal špeciálnu príležitosť dlhé roky. Vyhýbajte sa aj dlhému kontaktu šperku s vodou. Pred plávaním, kúpaní či sprchovaní ich odporúčame odložiť na bezpečné miesto. Personalizované retiazky a prívesky dodávame v krásnych darčekových krabičkách, v ktorých je vhodné šperky aj uschovať. Ak máte vlastnú šperkovnicu, odkladajte si tieto cenné pamiatky tam. Veríme, že ich bezpečne ochránia pred poškriabaním.

 

Darujte krásnu a netradičnú spomienku, ktorá vám bude pripomínať neopakovateľné chvíle vo vašom živote, alebo živote osoby, ktorej personalizovaný šperk darujete. Sme veľmi radi, keď môžeme byť aspoň malou súčasťou vašich najkrajších chvíľ. Poteší nás, ak nám dáte vedieť, ako sa tento naozaj krásny šperk obdarovanej osobe alebo vám páčil. A nezabudnite nás rovno označte na vašom instagrame 🙂